Riool en onderhoud


Wist u dat elk huishouden en/of bedrijf 1 keer in de tien jaar wordt geconfronteerd met een verstopte rioolafvoer? Dat kan een verstopte keukenafvoer zijn of  een verstopt toilet of helemaal geen doorloop meer van het riool.

Als u onverhoopt een verstopping in een van uw afvoeren heeft,  is het verstandig om Rioolexpert  in te schakelen. Wij zijn altijd snel ter plaatse en wij zijn voorzien van alle benodigde ontstoppingsapparatuur. Onze apparatuur varieert  van eenvoudige vacuümpomp tot geavanceerde rioolcamera's, waarmee het rioolstelsel aan een grondige inspectie kan worden onderworpen. Nog belangrijker is onze expertise op het gebied van rioleringen en sanitair. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring snel problemen signaleren en de juiste maatregelen nemen.

U kunt zelf een aantal problemen echter voorkomen door de juiste preventiemaatregelen te nemen.

Preventief reinigen van standleidingen en liggend hoofdriool is zeker aan te raden. Vaak volstaat 1x per jaar. De kosten voor dit onderhoud staan niet in verhouding tot de overlast en schade die ontstaat ingeval van verstopping en erger nog, overstroming van het riool. De Rioolexpert geeft u graag vrijblijvend advies of prijsopgave (speciaal tarief voor vve) .

Of het nu gaat om doucheafvoer/put of keuken afvoer ,wasmachine afvoer, of wc  Rioolexpert helpt graag ,snel, goedkoop en met garantie.


Wij werken in de regio Amsterdam , Amstelveen , Uithoorn , Diemen , Duivendrecht, Hoofddorp ,Aalsmeer , Heemstede, Haarlem, Mijdrecht, Vinkenveen, Zaandam , Monnickendam, Wormerveer , Koog a/d zaan , Wormer, Krommenie.


Ontstoppen is een vak, ons vak en wij noemen ons daarom De Rioolexpert.
RIOOL VERSTOPPING BEL DE RIOOLEXPERT EN UW AFVOER LOOPT SNEL WEER DOOR.

U kunt ons bereiken voor: